Filmshopping!

Beställde just 9 stycken filmer från CDON. Kanske blev lite fler än jag hade tänkt mig, men bra deals på REA är svåra att motstå. Speciellt för någon som mig, som älskar att köpa filmer! :$

Slog även till på ett par nya iPod-hörlurar, som substitut mot In-Ear-hörlurarna jag skickade tillbaka förut, som jag inte gillade. För som jag sagt tidgare - det är verkligen på tiden att jag skaffar nya med tanke på att de slitna sakerna jag har använt de senaste två åren knappt går att kalla hörlurar längre. Haha!

Pastaexperiment!

Dagens mat:
Pastasallad med philadelphiaost och hembakat bröd.

Gjorde en pastasallad av de få grönsaker jag hade hemma (överblivna salladsblad, gurka, cocktailtomater och rödlök) och chansade vilt gällande resultatet genom att på impuls blanda det hela med philadelphiaost och örtagårdsdressing. Och jag måste säga att det faktiskt blev asnice!
Nästan så att man borde skicka in receptet till Tasteline eller någon liknande hemsida, haha!

Brödet blev däremot inte lika nice, men får trösta mig med att det var första gången jag bakade eget bröd! Och kanske köpa bakpulver till nästa gång, så att jag kan följa receptet ordentligt, istället för att försöka ersätta det med gammal jäst. ;) Just a thought!


Camera ready?

Hade tråkigt och lekte lite med syrrans webcam.
Nu är det dags för födelsedagsfika och presentöppning hemma hos mami, wihooo! I'm excited! :D


Födelsedag och helg!

Så i fredags var det en stor dag - närmare bestämt min födelsedag. Jag såg att jag fått inte mindre än 76 grattis-önskningar på facebook, vilket jag tackar och bockar för!
Jag spenderade eftermiddagen här hemma, genom att se på film som jag hyrt (The Kids Are All Right), äta god thaimat och chips och popcorn till "efterrätt".
På kvällen gick jag sedan över till Hanna och chillade med henne och Emma, och födelsedagen fick därmed ett bra slut. "De skulle vara slemmiga sa han!" hahahah, bästa.

Det riktiga firandet blir hur som helst med gänget (som åkt hem över 'lovet') på onsdag, då det är sittning på kåren och därefter utgång. Och på torsdag åker jag hem till Uppsala för att fira med familjen under helgen.


Igår åkte jag sedan en sväng till A6 med Emma och Hanna. Vi kollade efter iPods, elektriska luftpumpar och handlade lite småsaker på Coop (slemmiga morötter, eh?). På kvällen blev det sedan Melodifestivaltittande hemma hos Deniese, vilket jag måste säga var riktigt trevligt.
Som ni säkert redan vet är jag inte direkt någon Melodifestivalendyrkare, men om man är ett gäng som kollar tillsammans är det faktiskt ganska underhållande.

PUDDI PUDDI!

Åh, snacka om glädjerusch!
Hahahahah! :D


Out Of Time.

"I've never felt so sober,
I've never felt the low that I feel tonight.
Your words made everything drag on and on.
I finally found her,
And when I did I just couldn't make things right.
Is this really happening?
Oh god, I think I just ruined my life."


A Day To Remember - Out Of Time


Jag kan verkligen inte sluta lyssna.
Den nya skivan är bra rakt igenom - det finns seriöst inte en enda dålig låt, och jag kan inte klaga på någonting överhuvudtaget. Det här bandet har verkligen det bästa av allt, i en perfekt sammansättning.

En glad överraskning - IGEN!

Ett skepp kommer lastat... med en bunt filmer från CDON. Woho!
Idag ramlade det in fler beställda saker i brevlådan, närmare bestämt tre filmer (varav en är en födelsedagspresent till min mamma, hihi) och A Day To Remembers nya CD-skiva.

Sitter just nu och lyssnar på just denna skiva, fast på Spotify dårå.
Kan inte annat än säga att jag gillar det, trots all den nya poppigheten. Så även om jag på ett sätt saknar det gamla soundet är de nya låtarna ändå awesome. Och ADTR är fortfarande, och kommer alltid att förbli, ett av mina favoritband.


För övrigt beställde jag nyss från Junkyard.
Kunde inte motstå eftersom det var REA och dessutom fraktfritt. I'M LOVIN' IT! Men jag har nu bestämt att jag har köpförbud, så ingen mer spontanshopping på ett tag. Får se om jag lyckas hålla det, heh.


(Bilder från Junkyard)

En glad överraskning!

Dessa två paket låg på köksbordet när jag kom hem. Surprise!
Fast egentligen var det ju ingen överraskning, eftersom jag visste vad som fanns i dem redan innan jag öppnade dem. Men ändå! Att få paket är alltid kul, oavsett om man vet vad de innehåller eller inte!



Paket nummer ett: Nya hörlurar från WeSC.
Något som verkligen var på tiden! Fast jag har redan bestämt mig för att skicka tillbaka dem... In-Ear var inte riktigt min grej - det känns som att ha ett stetoskop i öronen...
Så jag köper nog ett par nya originalhörlurar till iPoden istället, som jag vet passar mina öron!


Paket nummer två: TV-serier på Blu-Ray. Wonderful!
Och det faktum att dessa två boxar tillsammans kostade ca. 280 kr är långt ifrån dåligt!


RSS 2.0