Fashion, put it all on me.

Don't you wanna see these clothes on me?
Fashion, put it all on me. I am anything you want me to be.


Det har varit en bra vecka som bestått mestadels av redigering, shopping, basket och umgänge.

Har shoppat en hel del denna vecka och trots att jag är mycket nöjd över detta börjar jag samtidigt tycka att jag förmodligen lagt ut lite för mycket pengar på kläder denna månad. Har lyckats köpa tre par nya byxor, en skjorta/blus, en t-shirt, en hoodie samt ett par shorts (plus det jag nämnt i tidigare inlägg), och många av dessa plagg inhandlades under gårdagens dagsutflykt till Borlänge.
Därtill är jag nu även stolt ägare till en mycket snygg longboard som kommer att stå som en avgörande underhållningsfaktor under våren och sommaren. Får hoppas att den verkligen är värd pengarna!
Åt även kinamat med Marre när vi kommit tillbaka till Falun. Vi beställde tre små rätter (kycklingspett i jordnötssås, friterade räkor och biff med bambuskott i szechuansås) båda två, vilket var värt som fan! Och den inkluderade efterrätten bestod av friterade bananer med glass - lite udda, men gott.

I fredags spelade jag hur som helst basket med Ali, Radovan, Socol och Marre, vilket var nice som omväxling, och på kvällen såg jag och Marre sedan She's the Man (för femtioelfte gången för min del). Tröttnar verkligen aldrig på den filmen, den är klockren. :]

Aja, nu ska jag skynda ut i köket och ta ut min pizza ur ugnen innan den blir bränd. Sedan ska jag se Confessions of a Shopaholic och lyssna sönder låten Fashion från soundtracket.

Lady Gaga - Fashion

basket med Marre, Ali, Radovan och Arash(?). Det var trevligt att spela med dem som omväxling, för annars brukar det bara vara jag och Marre som kör 21:an eller något liknande spel.

Tystnad, tagning, börja!

Gå ut och spela basket eller se en film? bra fråga.
Det kanske är lite tråkigt att spela basket ensam, men samtidigt borde man ju passa på medan det är såhär fint väder. Man vet aldrig hur länge det håller i sig. Men... orkar jag?

Idag har vi filmat ett gäng scener till vårt aktuella skolprojekt - "I huvudet på Göran". Vi har denna vecka på oss att spela in en film på 5-7 minuter som under nästa vecka sedan ska redigeras och därefter även ljudläggas.

Jag har agerat fotograf/kameraman större delen av både måndagen och tisdagen; ett ansvar som har varit både spännande och roligt. Och det har dessutom gått riktigt bra, om jag får säga det själv!

Imorgon ska vi hur som helst filma vidare hemma hos Anna och förhoppningsvis hinner vi med så pass mycket att vi bara behöver filma någon timme på torsdagen och sedan får ledigt resten av veckan.
Eller ja, ledigt och ledigt... på lördag är det omtenta som gäller så jag lär försöka plugga på TV-tekniken innan dess, och när den är avklarad åker jag till Uppsala för en snabbvisit och en jobbkväll på Grand. Ska dessutom hämta min skateboard så att jag kan lära mig att åka nu under våren och sommaren, plus att det ligger ett paket från Tyskland och väntar på mig hemma hos mamma. Awesome!

Edit:
Haha, precis när jag bestämt mig för att sätta mig i sängen och kolla på film ringer Marre och säger "ska vi lira eller?". Men det var lika bra, nu kommer jag ut och får lite luft istället för att sitta inne och dega. See ya later!

Deadbeats...

I'll never live life on my knees.
I know a promise holds more to me.
I'll never make the same mistakes. I'll never break.

Idag har jag varit ute på en lång promenad i det otroligt fina vårvädret. Gick runt hela sjön och passade på att fotografera omgivningen med min nya, fina kamera som jag är sjukt nöjd med.
Det ska bli mycket fotande framöver, that's for sure!

För övrigt bakade jag chocolate chip cookies under kvällen, men de blev tyvärr lite... vet inte riktigt om jag kan kalla dem misslyckade, så... halvdana kanske är en mer passande beskrivning. Fast jag ska väl inte dra förhastade slutsatser innan jag hunnit smaka dem ordentligt. De kanske blev bättre än jag tror!


Carpathian - Deadbeats...

Lördagen den 10 april.

Sitter just nu och degar i väntan på att Süleyya och Meliha ska komma hem så att vi kan se på film. Försöker öppna en mapp med foton som Marre skickat och som jag tagit med hans kamera, men den går inte att öppna och jag fattar verkligen inte varför. Skit också.

Aja, idag har jag i alla fall varit på stan och shoppat lite med fjortispojken. Han köpte t-shirts och en cardigan och jag köpte en vår-/sommarjacka och en mjuk tröja/tunika/whatever för halva priset. Hittade även en grytlapp och en gästhandduk på Hemtex som passar bra i mitt lilla hem, höhö.

Därefter spelade vi basket med Sonja, Julia och Meliha och jag försökte springa fast jag egentligen inte borde ha gjort det eftersom det bara förvärrade min sträckning (eller vafan det nu är), så nu gör det ont att stödja på vänsterbenet igen.
Ingen innebandy på ett tag alltså. Suck.

Lagade sedan en god middag bestående av potitiskroketter, kyckling med krossade tomater, bearnaisesås, gurka, rödlök, tomat och fetaost. Mmm! Tänk att jag har lärt mig laga mat som jag själv inte kan mtostå. Det är underbart, haha.


Well, nu har tjejerna tydligen kommit tillbaka.
En viss Mauro kom och bankade på min dörr alldeles nyss och när jag öppnade sjöng han "with or without yooouu!" för fulla muggar och meddelade sedan att de var här. Can't do anything but to love this guy, haha. Min andra pappa for sure. :]

April, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Igår var det första april och jag kan stolt säga att jag inte blev lurad.
Marre skickade ett sms och skrev att A Day To Remember varit med om en olycka och att två av bandmedlemmarna avlidit på plats medan de andra förts till sjukhus. "Jag hörde det på radion."
Först trodde jag bara att det var ett dåligt skämt, eftersom jag för det första vet att bandet inte vanligtvis omnämns eller spelas i svensk radio, och det hela för det andra var så hemskt att det inte kunde vara sant. Jag tänkte att "skulle ADTR ha råkat ut för en olycka? Jag skulle inte tro det va."
Och sedan kom jag på vilket datum det var, och det förvånade mig inte ett dugg att den här grabben försökte luras. Istället blev det nästan en självklarhet och jag andades genast ut då jag därmed säkert kunde veta att olyckan inte hade inträffat.

Senare under dagen berättade min mamma å andra sidan om något hon faktiskt hörde på radion. Man hade tydligen kommit med ett förslag om att husvagnar endast ska få köra på nätterna, och i och med detta fick lyssnarna ringa in och förmedla sina åsikter. Många var givetvis upprörda och arga, och en kvinna sa: "om vi bara ska få köra på nätterna, när ska vi då sova?!"
Det visade sig en stund senare att detta endast varit ett aprilskämt. Och ett roligt sådant enligt mig, haha.

RSS 2.0