Ich liebe kebab.

Har nyss kommit hem från stan och den trevliga utekväll som varit. :]
Meliha fyller nämligen år imorgon (dvs. torsdag, vilket egentligen är idag, om man ska vara petig), och vi passade därför på att fira järnet innan hon åker iväg på kryssning till Helsingfors.

Here's the story of the day:
Hela gänget, bestående av typ 13 pers, begav sig som planerat till Köpmanskrogen för att överraska en icke ont anande Meliha som under falska förevändningar blev ditledd av Lourdes och Süleyya.
Jag beställde samma slags überstora kebabtallrik som förra gången och var därmed mätt och nöjd. Den var dock ovanligt stark, så jag var tvungen att dricka en massa vatten för att palla äta upp allting. Eller ja, så mycket som möjligt i alla fall. Det jag inte orkade åt Seb sedan upp, haha.
Anyway, efter detta gick de flesta hem, men några av oss gick vidare till en pub i stan och chillade och snackade. Vi körde även sanning och konsekvens genom att snurra på en mobiltelefon och fick reda på en massa intressanta saker om varandra, hahah. Jag är verkligen sämst på att komma på frågor i början, men när man väl kommit igång flyter det på ganska bra :'D.


Imorgon har jag hur som helst tvätt-tid mellan klockan 14-16, men vi ska tydligen filma hemma hos Linus under dagen så jag får se hur det blir med tvättandet. Tänkte i alla fall försöka ta mig in till stan på förmiddagen för att spana in kokböcker och lite annat på bokrean eftersom den börjar imorgon, och sedan ska jag lämna tillbaka de båda jackorna som jag köpte förut, innan det är för sent.

Nä, nu ska jag gå och småprata lite med brudarna - förmodligen för sista gången innan de drar till sjöss och lever livet, hoho. Och sedan är det läggdags för min del. Kommer i säng alltför sent om kvällarna numera.

Systerligt besök och födelsedagsfirande.

Det har varit ännu en sjukt nice helg.

Fredag:
Fick skjuts av Mauro till tågstationen där vi hämtade upp min syrra. Sedan vankades det spansk middag som Lourdes spenderat hela eftermiddagen med att laga. Det fanns paella, spansk potatissallad, kyckling stekt i vitlök, ägghalvor med tonfiskröra och spansk omelett, och allting var så sjukt gott!
Efter middagen bjöds det på mer födelsedagsfirande i min ära i form av sång och två goda chokladtäckta tårtor, den ena med kaffesmak och den andra med kanelsmak.
Vid 22.30-tiden drog vi sedan till kåren där vi dansade tills vi tröttnade, både fysiskt och psykiskt, hah.


Lördag:
Vaknade, duschade, åt en lagom sen frukost. Åkte ner på stan med Gila och kollade på lite kläder, fick en mössa i födelsedagspresent och efter att syrran gått vidare hem till en kompis köpte jag sedan två tröjor, ett par svarta jeans och fem höga blomkvistar i plast som jag ska ha i en golvkruka här hemma.
På kvällen blev det turkisk kebab på Köpmanskrogen med Süleyya, Meliha, Mauro och Giuliano. Gott var det - bröd, kebab, pommes frites, ris/bulgur med sås och sallad. I will eat this again, for sure.


Söndag:
Träffade Gila och blev bjuden på fika. Vi var på ett mysigt kafé i stan med utsikt över ån. Gick sedan till Stadium och köpte nya vantar och två jackor. Vet fortfarande inte om jag ska behålla båda, eller ens någon av dem, så jag ska tänka vidare på saken ett tag till och sedan eventuellt lämna tillbaka dem nästa vecka.
Kvällen bjöd hur som helst på en hel del roligheter. Marre kom hit och vi spelade innebandy i korridoren, vilket lockade folk och till slut var vi ett litet gäng som spelade, dels med fötter/skor och dels med klubbor, haha. Awesome.
Vi körde även en lek där man hade en lapp med namnet på en person i pannan och genom att ställa frågor skulle man sedan lista ut vem man var. Marre var Gud (tack vare mig), Michele var drottning Elizabeth, och Giuliano var Pamela Anderson vilket han listade ut genom att fråga "I have big boobs?".


Måndag:
= Süleyyas födelsedag. Congratz honey :]
Detta innebar kollektiv matlagning och födelsedagsfirande under kvällen. Asnice middag, plus tårta, muffins och andra godsaker. Casanova, också känd som Marre (och numera även Mr. Crazy), hade köpt en tårta, en princess-stubbe (heter det så?), en enorm påse med godis och två stora kexförpackningar. Godiset var dock populärt, för påsen var så gott som tom redan dagen efter, haha.
Det blev dessutom ännu en innebandymatch i korridoren, denna gång tillsammans med Marre och Meliha, vilket var lika kul "som vanligt". Vi borde skaffa ett mål eller något så att vi kan köra riktig match. Kanske kan man till och med köra utomhus när det har blivit lite varmare. I sure hope so!


Får det lov att vara lite te?

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Dagen började bra - på tolvslaget slogs dörren till köket upp och mina kära korridorskamrater kom inrusande och började sjunga "Happy Birthday". Jag fick pussar och kramar och blev grattad på italienskt vis genom att Elisa drog mig i örsnibbarna 21 gånger. haha, I like her.

Hur som helst; innan dess hade jag, Marre, Lourdes, Süleyya och Meliha skrattat praktiskt taget oavbrutet i 20 minuter på grund av den lilla incident som gjorde att vi numera inte har någon vattenkokare. Och varför har vi inte det? Jo, den smälte.
HAHAHA! Så jävla kul var det. Rök över hela köksbänken och spisen, smält plast över hela spisplattan, och en vattenkokare utan botten.
Och när alla kom in och undrade vad fan det var som luktade frågade vi om de hade lust att koka lite vatten, varpå de gick fram till vattenkokaren och chockat stirrade på sladdarna som stack ut under den. HAHA, "so fucking funny", som Lourdes så fint uttryckte det.

Fast det var seriöst tur att Marre sprang och tog bort den så fort det började ryka utav helvete, för vem vet vad som hade kunnat hända annars. Tänk om den hade exploderat liksom.
I vilket fall som helst så har jag självklart allting på film. Ett oförglömligt minne, utan tvekan. :D
Håll ögonen öppna på facebook för den kommer garanterat att läggas upp där när jag redgerat den, haha.

That boy is a monster!

Helgen har varit riktigt nice. Den gick kanske lite väl fort, men så brukar det vara när man har roligt.

På fredagen blev det middagsbuffé på kåren. Nachos med köttfärs, grönsaker, gräddfil och tacosås för endast 35 spänn. Helt klart värt.
Trodde inte att vi skulle vara fler än fem pers, men till slut var vi ändå ganska många, så det var nice.
När vi kom hem blev det sedan häng och en massa snack en bra bit in på natten.

Lördagen spenderades sedan mestadels i köket med korridorsfolket. Vi såg bland annat Love in the Time of Cholera; en onödigt lång och minst sagt speciell film. Vet ärligt talat inte vad jag ska säga om den. Jag har nog aldrig sett någon film där huvudpersonen haft sex mer än 500 gånger förut, men nu är det gjort, om man säger så. Haha.
Efter filmen blev det käk på kvarterspizzerian Venezia, därefter ännu mera häng i köket, och när det sedan var dags att gå och lägga sig hade klockat åter igen hunnit bli halv fyra, efter att jag och Süleyya lekt med hennes övningsbok för nybörjarsvenska och pratat om allt möjligt i flera timmar, haha.

Dagens underbara citat by Mauro: "I come from Nipples. Do you want cock?" Ohja, Naples och coke kan uttalas en aning annorlunda om man är italienare, that's for sure. lol, det bästa på länge alltså.

Anyway, helgen avslutades sedan med en lunch bestående av pasta och botaglia, samt en hel dags umgänge med korridorsfolket under söndagen, vilket var nice. I like!

RSS 2.0