GOOGLA MIG!

Haha!
Jag upptäckte just någonting coolt.

Min blogg går att googla!
Eller ja, inte själva bloggen, men mitt Illustrator-porträtt av Lady Gaga som jag lade upp här för någon månad sedan finns bland Googles bilder :D (klicka här för att se inlägget).



Äventyr i sydväst!

Igår var jag på äventyr!
Josefine, Elin, Anna och jag hyrde nämligen en bil och körde till Ullared!

Jag gick (otroligt nog) upp klockan kvart över fem på morgonen och sedan bar det av. Snön yrde kraftigt ner den första sträckan, vilket fick oss att stanna till vid första bästa bensinmack och fråga oss själva om vi verkligen skulle våga åka vidare. Men efter en stunds körning lättade snön rejält, asfalten visade sig i form av spår som andra bilar hade kört upp, och vi blev genast mycket bättre till mods.
Vi körde dock en rejäl omväg pga att vi "valde" att åka mot Ulricehamn istället för Halmstad, så det tog typ dubbelt så lång tid att komma fram. Men på plussidan fick vi se både Borås och Göteborg på vägen! Hahah.

(Det blåa är den sträcka vi åkte på vägen dit, och det röda är sträckan vi åkte på vägen hem, och även borde ha åkt på vägen dit. Den lilla röda ringen är resans mål och höjdpunkt!).


Jag lyckades vara duktig genom att lägga tillbaka en massa onödiga saker från vagnen innan vi gick mot kassorna, och handlade faktiskt flera julklappar och en hel del julsaker, förutom det som var till mig själv, hihi. Anna slog nog däremot rekord med de fyra kassar hon hade, LOL!


Anyway, nu ska jag göra mig iordning för om en stund blir det bio med tjejorna!




Vi tar det en gång till!

Guess what? Lower Than Atlantis retweetade min post från igår!



Tillåt mig att vara lite stolt, haha. Det är ju inte varje dag det händer.

Och om ni inte lockades av gårdagens inlägg så säger jag det ännu en gång:
Ägna några minuter av era liv åt att lyssna på detta band (länk här)! Kanske resulterar det i att ni hittar något nytt att gilla. Musiken de gör är förvisso ganska speciell, och det tog mig faktiskt ett tag innan jag började gilla den själv, men det är just detta som gör LTA så bra! Så ge dem en chans vettja!


Taggar: Lower Than Atlantis, Twitter.

FAR Q.



Har väntat på detta paket i tre veckor nu, och idag kom det äntligen!


"We are the kids of the recession.
Credit cards, overdrafts, loans and no pensions.
We are the kids, we'll learn our lesson
by years of living in a country in depression."




Lyssna på Lower Than Atlantis och utvalda låtar från albumet FAR Q här!

Shopping, ljuva shopping.

Har varit en sväng borta vid A6 köpcenter med Elin och Josefine a.k.a. Bittersvampen idag. ;)
Vi gick i diverse klädaffärer och jag provade en hel hög med jackor och byxor. Käkade sedan middag på IKEA, som tydligen (eftersom det är Fars dag) inkluderade både förrätt och efterrätt. Lite för mycket för min mage måste jag säga, men det var lätt värt 59 kr, haha.

Dagens inköp: en jacka, ett par gråa chinos, en gardinstång, örngott och en badrumsmatta.

Hade planer på att investera i en Burton-jacka, men deras killjackor är så sjukt stora! En small sitter liksom som en large på mig, vilket gör att jag ser ut som en hiphopar-wannabe i den. Inte nice. Och tjejmodellerna har sjukt ful passform, därav anledningen till att jag inte vill ha en sådan.

Jag är dock väldigt nöjd ändå, för jag upptäckte att den fodrade Nike-jacka som jag spanat in i diverse Internet-shoppar faktiskt fanns på Stadium. Och det var kärlek vid första ögonkastet, no doubt about it.

Den kommer att passa perfekt under milda vinterdagar!

(Bilder från http://www.sneakersnstuff.com)


Weekend warriors.

Helgen har varit sjukt, sjukt nice!

Den började med en tågresa hem till Uppsala på fredagen, som följdes av en soft filmkväll tillsammans med Gila, Sandra och Mats. Vi gick till Willys och hyrde Armored och The Invention of Lying, som båda var bra och sevärda. Den senare var en udda komedi om en fiktiv värld där världens första lögn "uppfinns" av huvudpersonen. En skrattframkallande film, mycket på grund av karaktärernas brutala ärlighet som hela tiden kommer som ett slag i ansiktet; är man ful så får man veta det, haha.

I lördags åkte jag sedan till Stockholm för att fira Mirjas födelsedag. Det var maskerad och på plats fanns Snövit, en reptilkvinna, en burlesque-zombie, en vampyr, en sliskig italienare (som egentligen skulle föreställa Stalin), Thomas DiLeva med grönt hår, en hippie, djävulen och en bödel med en systemetkasse som huva. Och sist men inte minst; Kat Von D i egen hög person!
Det var en riktigt lyckad fest och jag ville egentligen inte åka därifrån framåt natten, men eftersom jag skulle hem till syrran och så dagen efter kändes det bättre att vakna upp i sin egen säng. Det tog mig för övrigt en evighet att tvätta ur den svarta färgen ur håret, och det syns fortfarande spår av grått i topparna, hahah.







På söndagen sov jag alltså lääänge, duschade sedan av mig allt smink och den stelnade hårfärgen, och därefter samlades familjen hemma hos Gila där det bjöds på en sjukt nice middag bestående av marinerad lövbiff med ris och ett ugnsbakat bröd fyllt med fetaost och soltorkade tomater. Mums!
Hennes pojkvän Mats kom även över och fikade med oss en stund senare, och vi åt fransk chokladtårta vilken måste vara den godaste butikstårtan e-v-e-r. Tror fan att jag ska ta en bit nu :3. Over and out!
Wow, I just took one of the biggest poops of my whole life. What are you ordering?

Design Deluxe!

Nu har jag äntligen gjort klart Mitt Magasin till grafisk designkursen. Har suttit hela dagen lång (för att inte nämna större delen av denna vecka) för att knåpa ihop en duglig tidning och klockan hann bli 23.59 innan den slutligen var inlämnad. Dealine en minut senare, haha.

Edit (1 nov, kl. 21.03): Blev för övrigt inte alls nöjd med uppslaget som handlade om mig själv så jag gjorde om layouten imorse och mailade läraren och bad om lov att få skicka in en kompletteringsversion där jag gjort några ändringar/förbättringar, och som tur var gick det bra. Hon svarade t.o.m. med en smiley, haha. Hade värsta ångesten över detta igår efter deadlinen, och likadant när jag vaknade imorse. Men NU är jag äntligen nöjd. Den duger i alla fall. Hoppas bara att den tidningen blir bra när den är tryckt också!


Här är framsidan (som tyvärr blev en aning B):


Och här är de två sidor som jag blev mest nöjd med (föreställ er då hur "fina" resten är, ahaha):



RSS 2.0