ÄNTLIGEN!!!

VÄLKOMMEN HEM!


Silver and Gold.

City and Colour - Silver and Gold


Häromdagen fick jag hem lite fina saker från Caliroots att fylla garderoben och skohyllan med:





(Bilder från www.caliroots.com)

World Record.

Jag lyssnar nästan oavbrutet på Lower Than Atlantis nya album World Record nu, så fort jag sätter mina hörlurar i öronen eller slår på musik i högtalarna.

Jag älskar den verkligen, den är hur bra som helst. Och det kommer nog ta ett bra tag innan jag tröttnar på att lyssna på den på repeat tio gånger i sträck, eller ännu mer. Låtarna blir liksom bara bättre och bättre.

Lower Than Atlantis - Grounded


Lower Than Atlantis - Live By The Remote, Die By The Remote


Lower Than Atlantis - Uni 9mm



Halv åtta hos mig: Part 1.

Vi har kommit på en sjukt bra idé, vi tjejer.
Varje måndag i fem veckor framöver blir det temavecka: Halv åtta hos mig. Alla bjuder varandra på en tre-rätters middag som de själva lagat, och till slut har alla bjudit och fått smaka varandras festmåltider. Vardagslyx? Ohja!

I måndags var det Josefines tur. Hon var först ut, och hon satte en hög ribba med sin galet goda kräftstjärtsoppa till förrätt, sina nötfärsbiffar med smält mozzarella och ugnsstekt potatis till huvudrätt, samt vit chokladmousse till efterrätt.

Om ungefär två veckor är det min tur. Ska bli grymt kul faktiskt!
Det är ett perfekt tillfälle att testa sina egna matlagningskunskaper och använda fantasin!
Är inte helt säker på vad jag ska laga än, men jag har ett par idéer som verkar ganska lovande. Ska sätta mig och googla på recept framåt helgen och sedan tänkte jag laga en testmiddag till mig själv för att se hur det smakar. Man vill ju inte chansa, utan hellre testlaga maten först så att man inte riskerar att misslyckas totalt när det är dags på riktigt, haha.

GRÄNNA!

Vi åkte på utflykt till Gränna, polkagrisens hemstad.











Good to be back.

Efter de två långa och intensiva (men inte desto mindre underbara) veckorna jag hittills hunnit spendera i Jönköping var min plan att slappa järnet hela helgen igenom, men riktigt så blev det inte.

I lördags åkte jag en sväng till IKEA och inhandlade lite nyttiga saker till hemmet. Bland annat hittade jag en fin skohylla, bordsunderlägg/tabletter till köket, en kastrull, en sil och såna smarta klädkrokar som man fäster på ovansidan av dörren.



Senare begav jag mig hem till Elin där vi hade vår egen lilla kräftskiva och en massa filmmys. Första gången någonsin som jag smakade kräftor. Var lite småäckligt att suga på dem och ta sönder dem för att få ut köttet måste jag säga, haha, men det smakade gott i alla fall!

På söndagen blev det bowling med tjejerna, vilket var skitkul. Såhär i efterhand känner jag mig dock lite som en gamling med tanke på att jag fått träningsvärk i höften och armen, men det är fväl sånt man får ta, haha. Efter bowlingen käkade vi på Evergreen och gick sedan hem till Josefine för att kolla på säsongspremiären av Idol samt filmen Hop som var supersöt och bra.


Igår var det sedan dags för tjejerna att gadda sig, så vi åkte in till tatueringsstudion alldeles nervösa och uppspelta. Till och med jag var nervös, fastän jag bara var där som moraliskt stöd, haha. Det gick hur som helst bra för dem, och båda resultaten blev riktigt nice! Blev faktiskt sugen på att göra min planerade tatuering nu också, men nä, det får vänta tills i vår eller något.

Nu ska jag ta och käka lite chokladpudding och kolla på ett avsnitt av True Blood innan jag går och lägger mig. It's good to be back; i staden, i lägenheten, med vännerna, och i skolan.

INSPARKEN 2011!

Insparken 2011 är över och det känns både skönt och sorgligt.
Att vara fadder har definitivt varit en upplevelse utöver det vanliga. Det har varit både stressigt och slitsamt, då man under dessa två veckors tid inte haft mycket möjlighet till avslappning, men samtidigt har det hela varit en upplevelse som jag inte skulle byta mot något i världen. Hade jag inte varit fadder hade jag nämligen aldrig träffat och lärt känna så många nya fina människor, och jag hade inte heller haft så många grymma minnen med mig in på den nya terminen.

Av alla de aktiviteter och tävlingar som anordnades har SWE (Student Water Event), overallceremonin, turneringen i dônkbrännboll och välkomstmiddagen på Pallas Athena varit bland de allra roligaste/trevligaste. Många kvällar har spenderats på studenternas egen nattklubb Akademien, där vi dansat, pratat, umgåtts och helt enkelt bara njutit av tillvaron tillsammans.
Även insparkssittningen i fredags var riktigt kul, och det blev en bra avslutning på och sammanfattning av de senaste två veckornas alla äventyr.

Tack till alla som gjort insparken till vad den var - en upplevelse jag sent kommer att glömma. Så sjukt jävla awesome. Faddrar och internationals, ni är bäst.








Blessed with a curse.


RSS 2.0