Biobesök och långhelg!

Var på bio i fredags och såg Hur många lingon finns det i världen?, som var supersöt och helt klart sevärd. Lite sorglig var den också, och varken jag, Elin eller Josefine kunde låta bli att gråta ett par tårar.

Josefine: "Vi skulle hämta ut biljetter till... öh, vad heter den? Hur många lingon...?"
Kassörskan: "Till lingonfilmen? Javisst."
Vi betalar och när vi är på väg därifrån hör vi kvinnan som stått bakom oss i kön säga:
"Hej, jag skulle vilja ha två biljetter till Hur många lingon finns det i skogen?"

Vänta nu, det var väl inte helt rätt? Title too complicated, haha!


Det har för övrigt varit en bra och lång helg (torsdag-söndag, eftersom vi var lediga), som bestått av ännu mer filmtittande, årets första longboardåk och utgång. Nice värre!

Idag har jag spenderat närmare 7 timmar framför datorskärmen med att skriva personligt brev och CV inför sommarjobbssökning. Känner mig lite som en zombie just nu och är i desperat behov av mat. Har inte ätit sedan middagstid igår, kanske inte sådär jättebra.
Anyway, när jag har käkat måste jag iväg till Coop och handla lite saker, och sedan åka förbi skolan för att korrekturläsa och skriva ut projektrapporten till Marknadskommunikationen som ska vara inlämnad senast idag. Oh my, what a busy day. Och inte på ett överdrivet kul sätt, eh.

En ledig tisdag.

Riktigt skönt att vara ledig!
Jag fixade klart labben till Gränssnittsdesignen, så hoppas på ett godkännande från läraren nu.
Gick sedan en sväng på stan med Tove, Emma och Deniese i det sköna vädret, samt hämtade mitt H&M-paket. Allt satt bra förutom jeansen som jag antingen ska skicka tillbaka eller försöka sälja på Tradera. Har inte riktigt bestämt mig för vad som är bäst än.

Framåt kvällen blev det sedan fussball i studentlokalen här på gården. Utbytesstudenterna som spelade biljard måste ha trott att vi var galna, såsom vi skrek, skrattade och svor. Hahaha! Riktigt kul var det!
Emma och jag förlorade dock sista matchen mot Hanna och Deniese, med ett fnuttigt poäng. Så nästa gång vi kör är det revansch som gäller, for sure! :D

fredag, 4 mars, 2011.

Det har varit en relativt bra vecka måste jag säga.

Har bland annat varit duktig och suttit kvar efter skoltid och jobbat med en av webbprogrammeringslabbarna, käkat ute ett flertal gånger, sett diverse filmer och badat på Rosenlunsbadet med Elin och Josefine, vilket var grymt kul. Chilla i bubbelpoolen, åka rutschbana och leka med flytande skumkrokodiler och skumhästar - awesome! Detvar som att vara tio år på nytt!

Fast det är samtidigt sjukt skönt med helg, så jag ska passa på att njuta av den så mycket jag kan.

Ikväll är det utgång på Sliver som gäller. Det har liksom blviit dags att kolla läget på detta nyöppnade ställe, så att säga. Och tydligen är det någon känd artist som spelar, så det verkar som om det kommer komma en hel del folk. Skönt att det är 20-årsgräns i alla fall!
Och förhoppningsvis överträffar detta ställe moshpit-dansgolvet på Centrum, som för övrigt inte är så mycket för världen (så det är nog inte så svårt, om man tänker efter).
Inget ont mot moshpits, jag gillar't. Dock inte när de består av hundra fulla fjortisbrats. Rätt ska vara rätt! D:

RSS 2.0