THE COLD HARBOUR.

The Cold Harbour - True Love. True Hate.


Upptäckte detta band idag och tror närmare bestämt att jag hittat en ny förälskelse.
Låten ovanför är en av flera grymma låtar från EP:n "Long Road Blues".

Melodisk hardcore när den är som bäst? Inte långt ifrån i alla fall!Rosenlunds naturreservat.

Var på upptäcktsfärd i Jönköping och hittade sjukaste stället i Rosenlund! Så himla fint! Kändes nästan som om man inte befann sig i Sverige längre, utan under loppet av någon minut teleporterat sig till Grekland eller något annat medelhavsland.
Hur som helst, tack vare detta ökade min kärlek för staden just till det dubbla! :3

Synd bara att jag inte hade systemkameran med mig, det hade nog kunnat bli riktigt snygga bilder då. Men det får bli ett kommande sommaruppdrag; att gå tillbaka och fota tills fingrarna blöder!


Lower Than Atlantis - Another Sad SongLet's go for a ride!

Det blev ingen promenad, utan istället drog jag ut på en longboard-tur i det underbara vädret och hamnade till slut vid A6. Har upptäckt att vägen dit lämpar sig bra när man bara vill glida!

Tappade min tjugolapp någonstans på vägen och blev sur då jag tvingades gå tillbaka med läsken och bullen som jag tänkt köpa från affären. Det dröjde dock inte länge innan jag kunde skratta åt mig själv när jag insåg, alldeles för sent, att jag faktiskt hade bankkortet i ryggsäcken också... :D

Eftersom jag inte orkade sparka mig hela vägen tillbaka så jag hoppade på bussen halvvägs hem.

Chauffören var på skämthumör: "Knyt fast ett snöre i brädan och åk efter bussen!"

Haha, varför inte liksom?


Hurra för mobilbilder och deras kvalité!


Back to the good part!

Sitter här och lyssnar på The Lonely Island och längtar till midsommar då denna extremt fina partymusik ska dunkas för fullt. 'CAUSE EVERYBODY LOVES JACK SPARROW!

Haha, hur som helst... Funderar på att gå ut på en långpromenad idag igen. Man borde passa på att njuta av det fina vädret medan det varar liksom.
Älskar att promenera med hörlurar i öronen och musiken på hög volym. Det är min egen stund, mitt sätt att slappna av och låta tankarna flöda fritt.
Det påminner mig om att jag vill börja jogga snart också. Springa mig svettig med iPoden i fickan medan världen runtomkring mig bara glider förbi. Och samtidigt försöka få bättre konditon? Sounds good.

Anyway, nu ska jag vara duktig och hänga in all min rena tvätt i garderoben. Sen gå ut. :)


"THIS IS THE TALE OF CAPTAIN JACK SPARROW!"


RSS 2.0