I’ve got a fiver to my name, sweaty clothes and a swelling brain.

Gosh. Jag har så mycket i huvudet just nu att jag knappt kan hålla reda på allt. Det ska bli skönt med en ledig vecka så att jag hinner tänka igenom saker och ting innan det är dags att ta tag i verkligheten igen... och typ börja plugga inför tentor och sånt, suck.

Det är verkligen sjukt mycket som ska göras atm, och så fort någonting är avklarat så kommer en ny måste-fixa-grej. Det är allt från plugg, examensarbete och företagsjobb till synundersökningar, vaccinationer och att skaffa visum inför Kina-resan i april.
Jag är inte van vid att hålla hjärnan aktiv 24/7, och ändå har vi bara två föreläsningar i veckan, haha. Men det är nog bra, nu får jag testa mig själv och se hur mycket jag klarar av på en och samma gång.

Till helgen blir det i alla fall födelsedagsfirande för mig och mamma, lite avslappning på hemmaplan med restaurangbesök, konsert i huvudstaden, och spendera lite kvalitetstid med kompisar och familj. Blir sista gången jag träffar alla på typ tre-fyra månader nu, så måste verkligen passa på så mycket som möjligt.


Sådärja. Kändes bra att få skriva av sig lite för att rensa hjärnan.
Nu ska jag leta upp lite info om att söka visum, sedan packa klart inför morgondagen och avsluta kvällen framför TV:n med någon film. Förmodligen denna:

Oh well. Känner att huvudvärken och tröttheten börjar komma, så det är lika bra att sätta igång.


Lower Than Atlantis - Mike Duce's Symphony No. 11 In D Minor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0