ROADTRIP : PART ONE

Jönköping - Ullared - Apelviken - Varberg - Uddevalla - Säffle - Sunne.


Tack för en sjukt grym vecka allihopa!!

Det hela började med att jag, Gila och Lotta åkte cab (coolingar, oh yes!) ner till Jönköping. Vi sov hemma hos mig i två nätter och jag visade dem staden och allt den har att erbjuda, vilket minst sagt var ett riktigt nöje! Det bar sedan vidare till Ullared, och att shoppa loss där kändes lika bra som sist, om inte bättre, för jag hittade mååånga fina grejer!

Vi åkte därefter till Apelviken utanför Varberg där vi spenderade natten i det lilla röda huset på bilden nedan. Hur fint som helst! Campingen vi bodde på låg precis vid havet, och där fanns dessutom en pool som jag passade på att ta sommarens första dopp i. Badkrukor som jag håller mig borta från kallt havsvatten vetni, men att sola på klipporna hade jag å andra sidan inga problem med!

Dagen därpå vandrade vi runt i Varberg, vilket var en spännande upplevelse, och vi åt en riktigt god asiatisk buffé bestående av sushi, nudelwok, friterad(e) kyckling och räkor, grytor och allt det vanliga. Blir hungrig igen bara av att tänka på den, haha.
Nästa dag var det sedan dags att ta tåget vidare mot Säffle för att hälsa på Josefine tillsammans med Elin. Supertrevligt, precis som väntat, och att besöka Sunne Vattenland på lördagen var galet roligt!

Definitivt en vecka att minnas! Och jag hade gärna varit borta ett par dagar till om det varit möjligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0