29 augusti 2010.

Här kommer en liten update på vad som hänt under veckan som varit:


Kom tillbaka till Uppsala förra fredagen.
Har sedan dess agerat flyttgubbe och varit med och hjälpt Gila att bära möbler och annat, firat hennes 27:e födelsedag och ätit asgod tårta, gått på stan med Miss Sofie och letat presenter, med mera.

I onsdags var det sedan dags för 100-hästar-fest, a.k.a. pony party! lol.
En helkväll med My Little Pony i olika former, allt från film till brädspel som var jävligt svårt att vinna på med tanke på ålderskategorin det är menat för. Sofie och Mirja hade till och med bakat en tårta med en utskuren ponnyhäst ovanpå och dekorerat den med en karamellfärgad regnbåge. Lagom ballt.
Och riktigt trevligt var det, även om My Little Pony kanske inte riktigt är my kind of thing, hahah :D.

Dagen därefter, det vill säga torsdag, kom Marre (som för övrigt fyller 20 år idag, congratz lillen!) till Uppsala och hälsade på, innan han skulle åka vidare till Falun. Vi gick bland annat i affärer, promenerade runt i stan tills vi fick ont i benen, och käkade slutligen kinamat plus sushi på China River, vilket som vanligt var a-w-e-s-o-m-e.

Två bra kvällar i rad med bra sällskap, det är så det ska vara!

Nu ska jag strax kila hem till mina kära syster för att hjälpa henne med att flytta de sista kartongerna till den nya lägenheten. Sedan ska vi ha familjemiddag och käka god mat, det blir nice.
Men lär först ta och ringa till snubben som har hand om studentboendet i Jönköping som jag eventuellt ska flytta till, för att se om det fortfarande finns något ledigt rum kvar. Hatar att ringa folk, speciellt när jag ringde samma snubbe senast igår. Men får man inget konkret besked är man väl tvungen att ringa en gång till...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0