(un)extreme makeover.

Glad, nyklippt och nyrakad tjej.
Mustaschen i utbyte mot en glass, det är en helt okej deal.

Så jävla skönt att bli av med det långa håret, det hängde ju ändå bara där, till ingen nytta. Plus att det var lagom slitet i topparna. Vet dock fortfarande inte om jag är nöjd eller inte, haha.


Födelsedagsfirande och ett klipp eller två!

Har varit och klippt mig idag, så nu är jag flintis.
Eller?

Nä, nu skojade jag. Men jag har definitivt mycket kortare hår än vad jag hade när jag vaknade imorse (no kidding). Vet faktiskt inte om jag gillar det eller inte ännu. Frisören klippte luggen lite konstigt, men det kanske bara är en vanesak, vem vet.
Postar väl en fin makeover-bild på frillan imorgon för den som är nyfiken på resultatet, hah.

Gjorde även några fynd på shoppingfronten (eller ska jag säga klipp för att vara snitsig?), så är nöjd som fan!


Firade för övrigt födelsedag x2 i lördags. Först var det tårtkalas med både gammalt och nytt folk i en söt stuga, och därefter åkte jag ut i bushen för att fira Captain Grotskagg som fyllde 20. Nice nice. Den gemensamma presenten (en skattkista med diverse piratföremål) var tydligen det bästa han någonsin fått, haha. we like!

Anyway, här är en nyhet gjorde min dag, så tackar en viss Sebastian för det: The Ghost Inside kommer till Moshpit Open i september! Det kommer att bli SJUKT nice, har nämligen velat se dem ett bra tag nu. Då gäller det bara att jag hittar någon att gå med så att jag kan åka dit, annars är ju glädjen inte till någon nytta. Hoho.

Letting go of everything I used to know...

More Than Life
Love Let Me Go (2010)
http://www.myspace.com/morethanlifehardcore



Ett av årets hittills bästa skivsläpp. Detta är melodisk hardcore i sin finaste form.
More Than Life är ett band med sjukt stor potential. Och jag tror på dem; de kan komma långt.

Love Let Me Go är UK-kvintettens första fullängdare och följer upp 2008 års EP Brave Enough To Fail, som enligt mig är minst lika suverän som sin uppföljare.
Det cirka halvtimmeslånga albumet, som innehåller 10 välskrivna låtar, inleds med en lugn och enkel melodisk gitarrslinga, som efter en knapp minut exploderar i en kaskad av alla de olika element som bandets musik består av. Och jag älskar det, så pass mycket att inledningslåten Scarlet Skyline, mycket tack vare detta, är en av mina absoluta favoritlåtar från LLMG.
Albumet handlar om kärlek, svek och hjärtesorg i relation till liv och död, och vi får från början till slut ta del av vokalistens inbitna syn på livet i denna kalla, hårda värld. Låttexterna är vackra och uppriktiga, och varje låt förmedlar en eller flera tänkvärda känslor som gör att musiken går rakt in i hjärtat.

Jag hoppas att dessa killar fortsätter skriva grym musik, fortsätter turnera och fortsätter leva även långt in i framtiden. Go ahead och visa världen att man inte behöver ha levt särskilt länge för att bli legendarisk.
Och kom till Sverige snart igen så att jag får möjligheten att uppleva er live, för jag har inga som helst tvivel om att det kommer att bli en episk upplevelse och en oförglömlig show.


"It's getting colder outside, let's step out of the rain. Black clouds still circle the sky, the gods have felt our pain.
Ash entered the lungs of those who chose to live no more. Why she never spoke a word, I will never know."

(Utdrag ur låten Scarlet Skyline).
Låttips:
01. Scarlet Skyline
07. I've Lost Track Of Everything
08. Daisy Hill
10. Love Let Me Go (Feat. Fisher from Basement)



"Nothing will drag me deeper than hearing your voice from across a dim lit room.
Nothing will bring me back to life, the reapers grip so tight.
I'm scared I let those years go to waste.
So long ago, the last time I saw your face.
As the train pulled away, I saw you smile and wave.
I dipped my head and focused on the features of your face.
As the hours passed, I wish I had never made it home without you.
DESTROY ME, DESTROY ME."

(Utdrag ur låten I've Lost Track Of Everything).

Summerized.

Jacka beställd:
(Nike, summerized windrunner)



Mitt substitut mot den blåa/rosa jackan som jag skickade tillbaka tidigare denna månad. Får jag välja mellan blått + rosa och blått + lila är svaret närmligen redan givet; pink blows, purple owns.

Anyway, hittade först denna windrunner på Stadium, men tyckte att den var lite för dyr.
Så jag bestämde mig för att vänta in en bättre deal, och Cali gav mig därmed det jag ville ha - samma jacka fast 200 spänn billigare. That's the way, uh-huh-uh-huh, I like it, uh-huh-uh-huh.

Nu ska jag kolla på Dexter med syrran och sedan är det säsongens näst sista avsnitt av Fringe. Awesome.






The taller you are, the harder you fall.

Sail up into the night sky, until our worlds collide.
Tonight we feel alive!



Har under dagen varit i Boländerna och strosat runt i diverse affärer.
Kollade bland annat efter en uppblåsbar pool till stugan och jagade Blu-ray-filmer på Mediamarkt utan vidare framgång. Vi åkte så småningom vidare till City Gross där jag däremot lyckades plocka på mig en hel del onyttigheter innan plånboken sa ifrån.
Nu har vi i alla fall nyligen käkat våfflor med hemgjord jordgubbssylt och vispgrädde. Gotta love it.

Blev för övrigt glatt förvånad över att se att Amélie hade skrivit några rader på facebook. Kom till och med på mig själv med att sakna henne lite smått. För även om vi inte hann börja lära känna varandra närmare innan terminens slut så är hon - med sin härliga franskengelska brytning och sitt glada humör - utan tvekan en person som jag kommer att minnas långt framöver. Den bruden fick mig att skratta många gånger, och var det någon som alltid var pepp på fest så var det hon.
Detta påminner mig även om hur sjukt mycket jag saknar alla andra. Tjejgänget och grabbarna, festfolket, volleybollgänget, och min italienska big brother/daddy som alltid fanns där när jag behövde honom. H-up kommer aldrig att bli sig likt. Och det känns overkligt att föreställa sig att korridoren snart kommer att vara fylld av nya, främmande människor. Människor som jag inte alls vet om jag kommer att trivas med.

Men men, there's no time to worry! Deppa kan man göra på hösten, inte när det är sommar och sol.
Imorgon blir det förmodligen bad (och därmed mitt första dopp för i år) om vädret tillåter, men som det har sett ut på sistone så vore det nästan konstigt om det plötsligt skulle regna och bli kallt ute.


Four Year Strong - On A Saturday



Vintern/våren 2010 hade aldrig varit densamma utan er.



Män i svart.

Howdy mates!

Kom hem från Falun i onsdags efter att ha spenderat en knapp vecka där, som inte desto mindre var ganska fullspäckad. Har bland annat både spelat och kollat på fotboll (VM: bronsmatch och final, varvat med en rolig eftermiddag som slutade med att en liten flicka fick bollen rakt i skallen så att hon började gråta), chillat loss med Marre och varit på cykelutflykter som tog oss runt sjöar och in på okända, oupplysta skogsvägar, fotat och planerat framtida 'fotouppdrag', käkat sushi, sett filmer som Kick-Ass, Death Proof och Kiss of Death, gått på stan samt fraktat en fet datorskärm på cykelpakethållaren - var hela tiden rädd för att den skulle ramla av, men det gick fint!
Jag käkade även den legendariska superkebabpizzan för andra gången i mitt liv och kom senare fram till att jag inte borde köpa den igen då den är alldeles för stor för mig. Orkar helt enkelt inte äta upp den, hahah.


Väl hemma i mitt kära Uppsala igen var det lunchbuffé på Dragon Palace tillsammans med mina två systrar som gällde under torsdagen. Så sjukt gott. Jag älskar verkligen kinamat! Det fanns dessutom en hel del sushi, något jag har börjat gilla alltmer på sistone. Det är som folk säger; man lär sig att tycka om det.
Gick därefter en sväng på stan och hittade två par byxor på rea och även en snygg Humör-tröja. Motstod dock frestelsen att köpa den. Duktigt, I know.

I fredags blev det sedan chill och minipicknick i stadsparken med lite folk, vilket var nice, och igår var jag först i stugan med mamma och syrran och träffade sedan Sofie och Daniel på kvällen. Såg Men in Black för första gången på jag vet inte hur många år och skrattade gott åt de fula utomjordingarna som skrämde mig när jag var mindre. Det var längesen jag såg en film där så många människor blev nedstänkta av alien-slem. Top notch!
Hej!

Vi i styrelsen i Brf Kapellgärdet 1 skulle vi vilja ha en UC på följande medlemsansökan:

Soheila Abtin 680416-4983
Majid Reza Izadian 630522-5671


Med vänlig hälsning
Styrelsen för Brf Kapellgärdet 1
genom Sandra Miller

The same son.

Have Heart: The Same Son & Bostons


The same sun.

"...from the depths of this hell:
where the free are slaves,
no difference between the cowards and brave,
where our love and hate have become the same,
it's time that we 'unbecame'..."



Jag sitter här och lyssnar på Have Heart och äter sockerkaka. Livet är chill.

Ska snart bege mig till Gränby centrum med mamma för att kolla efter ett linne på H&M och ett par nya sommarskor på Stadium. Jag har länge velat ha ett par Vans men eftersom jag inte har kunnat fynda några i min storlek eller smak på Calis internet-rea (dvs. i min prisklass) får jag väl helt enkelt nöja mig med ett par helt vanliga budget-slip-ons den här sommaren också.

Undrar förresten om mitt senaste skivköp har trillat in i brevlådan än. I hope so!


Have Heart - The Same Sun

Ich liebe fußball!

Tyskland vidare till semifinal!

De skickar hem världsnationerna en efter en - först spelade de ut England med 4-1 i gruppspelet, och idag utklassade de fotbollsnationen Argentina med hela 4-0.
Som kommentatorerna så fint uttryckte det: denna gång var det inte Argentinas Lionel Messi (FC Barcelona, utnämnd till världens bästa fotbollsspelare 2009) som stod som matchvinnare, för matchens Messi återfanns snarare i det tyska laget i form av Bastian Schweinsteiger, som stod för såväl energiska löpningar som vackra framspelningar och generösa målräddningar.

Ta er ända till final nu grabbar, jag håller stenhårt på er. You're in it to win it!

These walls could have been ablaze...

...but we wouldn't hear a sound.

Mitt paket med Parkway Drives nya skiva och merch har kommit. Lovely!
Måste dock köpa ett svart basic-linne först som jag kan ha under PWD-linnet då det är alldeles för stort under armarna. Killstorlekar kan vara knepiga ibland, men jag gillar't!

Även de efterlängtade Nike-skorna har kommit och de är galet snygga. Synd bara att de är alldeles för varma för att ha på sig nu under sommaren. Vill helst inte att de ska lukta fotsvett efter en halv dags användning, haha. Vill hålla dem fräscha så länge som möjligt!
Adidas-jackan (som jag beställde samtidigt som skorna) skickade jag dock tillbaka idag. Det visade sig att ränderna som gick över det blåa bottentyget hade mörkrosa ränder i verkligheten, istället för röda, vilket säger allt; det var inte den sanningen jag var ute efter. Jag är som bekant inget stort fan av rosa.

Nike SB Blazer, red & black:




Eternal Lord - I, The Deceiver

RSS 2.0