Julklappar, sushi och ännu mer julklappar!

August Burns Red - O Come, O Come EmmanuelIgår var jag på stan med mina saknade brudar och jagade julklappar/födelsedagsresenter för fullt. Vi åt därefter god sushi och chillade loss, trötta som vi var efter den långa dagen.
Jag köpte även en julklapp till min kära syster som nu kan bockas av på den osynliga inköpslistan (för att ersätta den jag beställde från nätet för flera veckor sedan, och som kom bort på Posten).

Vad gäller idag blir det till att vara duktig och rensa bland alla mina gamla saker hemma hos mamma. Har egentligen ingen lust med det över huvudtaget, men som sagt; ibland måste man vara duktig!
Imorgon ska jag sedan följa med och "storhandla" inför julhelgen. Nu är det inte långt kvar till den stora dagen! Nedräkning pågår! :D

Fruktsallad, yes plz!

Har varit på stan idag och köpt ännu en julklapp. Awesum!
Nu har jag bara några kvar att införskaffa innan jag är färdig för i år.
Blev även en julklapp till mig själv i form av ett par fina, stickade vantar, hihi.

Skulle ha köpt en hemlig julklapp av Tomten på Stora torget också, stod nämligen i kö i över en timme och väntade, men innan det blev vår tur var allting slutsålt. Lite lagom surt i kylan.
Men det visade å andra sidan att det var många som ville vara med och bidra (de insamlade pengar går till Lekterapin på Akademiska sjukhuset), vilket är positivt. Känns lite synd att man inte fick vara med själv dock!

Anyway - såhär på kvällen är det chill med syrran som gäller. Vi har käkat ugnsstekt lax med sås och potatis till middag, och nu väntar en gul, slemmig och god fruktsallad till efterrätt. Mmmmm!


WHERE DREAMS AND REALITY MEET.

Black & White
(För att se bilden i full storlek, klicka här).

Colour
(För att se bilden i full storlek, klicka här).

Musikprojekt, here we go.

Blev helt plötsligt på göra-musik-humör.
Kanske har det att göra med att jag fick lite beröm av mina söta vänner efter att de lyssnat på min (gamla) låt igår, höhö. Sånt brukar nämligen alltid peppa mig! :D

SÅ... nu har jag nu skrivit ner några rader som skulle kunna vara början på en låttext.
Och jag fick en melodi i huvudet som jag tror kan bli riktigt bra om den utvecklas lite. Och spelades in på riktigt förstås. Men för tillfället för mobilen duga som inspelningsutrustning och "komma-ihåg-hjälp".

Har i och med detta bestämt mig för att bygga vidare på det musikprojekt som legat på hyllan ett bra tag. Det är dags att sopa bort lagren av damm, ta nya tag och skriva på som en idiot! Sedan får vi se var det leder.

Nightly Sky-Ride.Finns i högre upplösning på min Flickr (http://www.flickr.com/photos/younghearted).

RSS 2.0