Torsdag-söndag.

Har haft en soft helg so far. Blev lite av en långhelg kan man säga, där vi i torsdags firade våra avklarade exjobbsredovisningar med att käka tre-rätters på Jensen's. Underbart. Efterrätten var en av de godaste efterrätterna jag någonsin ätit på restaurang tror jag. Denna middag fick även fungera som en liten goodbye-dinner innan alla beger sig ut på praktik på olika håll i landet/världen.

Framåt kvällen gjordes det sedan upp lite spontana planer, bestående av prat och filmtittande. Vi såg The Three Musketeers, men efter halva filmen hade typ alla utom jag somnat, vilket är förståeligt då den inte var särskilt bra.

På fredagen kom Mr Wake på besök och efter ett gruppmöte i skolan gick vi alla och åt lunch på någon kinesisk restaurang som jag aldrig varit på tidigare. Därefter gick vi ner på stan och satte oss på bryggan medan vi njöt av det underbara vädret.
Kvällen bjöd sedan på klassfest vilket var väldigt trevligt!

Utöver detta har jag spenderat min helg med Mr Wake och åkt longboard, kollat på diverse filmer och chillat.


LIGHTS!


LIGHTS heter tjejen vars musik spelas konstant i mina hörlurar på väg till och från skolan just nu. Hon är musikaliskt begåvad, har en underbar röst, är charmig som få och minst sagt värd att kolla in. Hittills har hon släppt ett par EP:s och två fullängdare, varav den ena, vid namn Siberia, kom ut 2011.

Låten nedan är en av mina absoluta favoriter och trots att jag har lyssnat på den säkert 100 gånger vid det här laget tror jag att det kommer dröja ett bra tag innan jag tröttnar. Finns även ett litet 'inlägg' från Lights' video-blogg längre ner med en akustisk låt som är minst sagt wonderful! Om ni vill ha tips på andra specifika låtar så rekommenderar jag "Where The Fence Is Low" och "Siberia", check 'em out!

We Bought A Zoo.

Såg We Bought A Zoo igår och gillade den skarpt!
En stundtals mysig och tänkvärd film om att våga ta risker och ta hand om de man älskar. Bra och trovärdiga skådespelarinsatser i sällskap med en genuin story, som ju trots allt är baserad på en sann historia. Vet inte om detta är en film som kommer att ta plats i samlingen i framtiden, men den är definitivt sevärd!


17 mars 2012.

Jag måste diska, men jag orkar inte.
Borde även plugga till måndagens tenta i skrivande stund, men jag gav upp efter att ha läst ett par sidor i anteckningsblocket och fastnade framför datorn istället. Var är motivationen när man behöver den?

Såg The Last Song med tjejerna igår och grinade som ett litet barn. Igenkänning, bottom line.
Jag måste erkänna att jag har underskattat Miley Cyrus som skådespelerska; hon spelade sin roll sjukt väl och allting kändes väldigt trovärdigt. Att filmen bara fått 4.8 i betyg på IMDb har jag därför svårt att förstå, då den var långt ifrån dålig. Ett gäng Miley-haters som avsiktligt dragit ner betyget kanske? Eller så tyckte folk helt enkelt inte om filmen, vad vet jag.

Nä, nu ska jag försöka plugga lite till innan jag åker hem till Elin för ännu en mysig filmkväll. :)

Set fire to everybody.

Att halta runt som en enbent pirat är inte lika coolt som man kan tro. Så om någon ville komma och trolla lite så att min stukning i foten läker skulle jag vara tacksam så det räcker och blir över. Jag vill gärna få tillbaka förmågan att gå lite snabbare än 0.001 km/h.

Imorgon är det redovisning och en tidig morgon som väntar. Därefter fortsatt arbete med examensarbete i form av rapporten och filmredigering, som faktiskt inte alls är långt från klart. Sjukt skönt! Så jag ska ta och borsta tänderna nu och sedan sova, så att jag är någonlunda pigg tills det är dags att vakna igen. Om det ens är möjligt, med mitt otroligt morgonpigga sinne (sarcasm deluxe, yes sir).


Vårpromenad.

Eftersom vädret var alldeles underbart idag tog jag mitt förnuft till fånga och gick en lång och härlig promenad. Lyssnade på LIGHTS på repeat i hörlurarna och njöt av den friska luften och den värmande solen. Tror att jag sammanlagt var ute i mer än två timmar, och det kändes sjukt bra i kroppen när jag kom hem. Vågar man hoppas att det äntligen är vår på riktigt nu?


RSS 2.0